Wat doen we: Wordpress

Let’s make websites brighter

Infocaster heeft veel ervaring in het ontwikkelen van webomgevingen, ook op Wordpress. Wordpress begon als een bloggersplatform. Nu is het een volwaardig en krachtig contentmanagementsysteem, met heel veel voordelen. Benieuwd welke? 

  • Wordpress is een heel gebruikersvriendelijk CMS. Je maakt zo een nieuwsartikel aan, verandert een headerbeeld of maakt een nieuwe pagina aan.

  • Google loves Wordpress. Je kun je website heel makkelijk helemaal optimaliseren voor de zoekresultaten in Google. Handig! 

  • Een Wordpress website ontwikkelen kost relatief weinig tijd. Door gebruik te maken van bestaande templates wordt er op bijvoorbeeld design veel tijd bespaard. Dat scheelt uiteraard ook in de kosten.

  • Het is een open source CMS, wat simpelweg inhoudt dat de software elke dag beter wordt. Achter Wordpress zit een heel actieve community. Ontwikkelaars van over de hele wereld werken om het CMS continu te verbeteren. Met regelmatige updates profiteer je hier optimaal van.

  • Wordpress heeft voor veel functionaliteiten plug-ins, wat heel veel tijd scheelt in de ontwikkeling van je website. Heb je bijvoorbeeld een kalender nodig? Met een paar klikken heb je er een geïnstalleerd. Of wil je een webshop integreren in je site? Ook daar is een plug-in voor.

En dit zijn nog maar een paar voordelen! Genoeg reden voor Infocaster om websites voor onze klanten ook op Wordpress te ontwikkelen (zie bijvoorbeeld deze case). Met speciale Wordpress-developers helpen we je graag bij het ontwikkelen van een Wordpress-site. Van conceptontwikkeling tot realisatie.

Wanneer bij een opdracht bepaalde vereisten of wensen gevraagd worden, kan het zijn dat er toch andere technologie nodig is. Binnen Infocaster werken we daarom ook vaak met het CMS Umbraco. Infocasters ervaring met (interactie)design en webdevelopment zetten we graag voor je in, ongeacht het CMS.

Genoeg gelezen? Let’s brighten up your website! Neem contact op.