Wat doen we: Websites

Let's make websites brighter

Een website maken moeilijk? Nee, dat is het niet. In een paar tellen heb je iets online staan. Maar een website maken die past bij de processen van een organisatie die óók nog rendeert, is een stuk uitdagender en complex.

We denken dat het alleen zin heeft om websites te maken die impact hebben op de processen van organisaties. Zo zijn we, voordat we aan een site beginnen, erg benieuwd naar repeterende werkzaamheden zoals het telefoneren met klanten en het beantwoorden van veelgestelde vragen. Daar is vaak online winst te behalen. En andersom, want wordt er maar heel af en toe gebeld naar een bedrijf, dan is het volgens ons zonde om hier uitgebreide procedures voor te schrijven en dit volledig te automatiseren.

Bij het maken van een website houden we ook rekening met de capaciteit van de organisatie. Capaciteit heel sec: hoeveel manuren zijn vrij om de website zelf te kunnen onderhouden. Maar ook geestelijke capaciteit, is er voldoende opleiding of kunde aanwezig voor voorgestelde oplossingen. Omdat we weten dat wanneer een website te los staat van een organisatie en te los staat van de daarbij behorende werkprocessen, het effect van de site meestal gering is.

Hiermee hebben we in een notendop onze ideale opdrachtgevers omschreven: bedrijven die internet serieus nemen.

Jij ook? Let's brighten up your website!

Wat doen we nog meer:

Contentstrategie

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

Online strategie

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online-strategie geen volwaardige strategie. Daarom denken we bij Infocaster goed na over het verhaal dat je wilt vertellen.

Lees meer

Strategisch advies

Inmiddels werken zoveel klanten ook met Infocaster vanwege bewezen innovatieve denk- en uitvoerkracht dat ze zelf om meer informatie over dit onderwerp op de website vroegen.

Lees meer

Wordpress

Wordpress begon als een bloggersplatform. Nu is het een volwaardig en krachtig contentmanagementsysteem, met heel veel voordelen.

Lees meer