Wat doen we: Social Media

Let's make social media brighter

Be there where your customers are. En dat is voor een groot deel op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en andere grote en minder grote kanalen. Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Zonde om te laten liggen, vinden wij.

Wij geloven erin dat het van grote toegevoegde waarde is voor organisaties als er een actieve en positieve community ontstaat op social media. Mits er een goed plan achter zit. “Iets met Facebook doen omdat de concurrent dat ook doet”, daar geloven we dan weer niet in.

Met onze expertise en ervaring adviseren en helpen we je graag jouw social media kanalen naar een hoger niveau te tillen, met: 

  • strategiebepaling;
  • contentcreatie;
  • community management;
  • statistieken, want meten is weten. 

Genoeg gelezen? Let's brighten up your social media.

Contact

Wat doen we nog meer:

Contentstrategie

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

Google Suite

Op elke locatie en op elk apparaat bij je werkbestanden kunnen. Het kan, met Google Suite. Voortaan met je collega's tegelijkertijd werken in hetzelfde document, moeiteloos grote bestanden delen en overal je documenten bij de hand. Infocaster helpt.

Lees meer

Umbraco-websites

Bij Infocaster hebben we ons, na een aantal verschillende pakketten geprobeerd te hebben, primair gericht op het 'open source' contentmanagementsysteem van Umbraco.

Lees meer

Strategisch advies

Inmiddels werken zoveel klanten ook met Infocaster vanwege bewezen innovatieve denk- en uitvoerkracht dat ze zelf om meer informatie over dit onderwerp op de website vroegen.

Lees meer