Wat doen we: Online strategie

Let's make your online presence brighter

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online strategie geen volwaardige strategie.

Dat is een hele uitspraak, maar ga maar eens na hoe de wereld zich nu nog steeds digitaal aan het ontwikkelen is. Online is niet weg te denken uit je bedrijfsvoering en je communicatie met potentiële doelgroepen. Er moeten duidelijke keuzes worden gemaakt welke middelen je als bedrijf online wilt inzetten.

Wanneer je als organisatie na een bedrijfsstrategie een online strategie gaat bedenken, is het haast ondenkbaar dat je je niet laat inspireren door de mogelijkheden van het internet. Neem in je strategie het benutten van nieuwe digitale communicatiemiddelen op.

Zo vinden we Nike een mooi voorbeeld van een bedrijf dat de mogelijkheden van digitale middelen en communicatie vol benut. Niet om achteraf schoenen te promoten, maar vooral om de beleving van de schoen zelf te verbeteren.

Zo is in deze promotievideo duidelijk de focus van de kwaliteit van de schoen (het fysieke product) verschoven naar de software (de plus-ervaring).

Daarom denken wij dat het belangrijk is de mogelijkheden van digitale middelen vroeg in de strategie mee te nemen. Bij een aantal van onze opdrachtgevers zijn we daarom bij de belangrijkste strategische trajecten al vroeg betrokken, om optimaal samen te werken en maximaal van elkaars kennis en ideeën te profiteren en zo nieuwe kansen te creëren.

Klaar voor de start? Let's brighten up your online presence.

Contact

Wat doen we nog meer:

Strategisch advies

Inmiddels werken zoveel klanten ook met Infocaster vanwege bewezen innovatieve denk- en uitvoerkracht dat ze zelf om meer informatie over dit onderwerp op de website vroegen.

Lees meer

Umbraco-websites

Bij Infocaster hebben we ons, na een aantal verschillende pakketten geprobeerd te hebben, primair gericht op het 'open source' contentmanagementsysteem van Umbraco.

Lees meer

Contentstrategie

Niets is zo storend als een site met oud nieuws van evenementen van gisteren. Simpele technische verbeteringen die je met regelmaat doet, behoeden voor de wens om ineens een volkomen nieuwe site te ontwikkelen.

Lees meer

A/B Testing

Test, test and test again. Zodat je weet hoe je je website gericht kunt optimaliseren om een hogere conversieratio te bereiken, het exitgedrag te beïnvloeden of bijvoorbeeld het klikgedrag te vergroten.

Lees meer