Tour website

voor Shimano Benelux

In samenwerking met Doorrood voor het design heeft Infocaster ook de Shimano Tour website ontwikkeld.

Op deze website wil Shimano klanten informeren over producten rondom cycling in het algemeen. Zoals de gear die men draagt tijdens het fietsen. Zo wil Shimano klanten verleiden om naar de resellers te gaan om daar de getoonde producten te kopen.

De website heeft een leuke navigatiemanier met bullits die je kunt aanklikken waardoor er informatie verschijnt over het product.

Infocaster heeft niet alleen gezorgd voor de uitwerking van het design maar heeft zich ook opgesteld als technisch sparringspartner waarbij Infocaster onder andere advies heeft gegeven op het gebied van interactie.

Wil je weten hoe dit eruitziet? Ga dan naar www.shimano-tour.com

Andere cases waar we trots op zijn:

Orang Oetan Apenheul

"Orang-oetan Amos heeft zich ontwikkeld tot een echte koning. Van een puberjongetje is hij uitgegroeid tot een stoere kerel met een heuse baard. Hij heeft armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek. Amos mag met recht de titel ‘koning’ dragen.

Lees meer

Regio Arnhem Nijmegen website voor VVV Arnhem Nijmegen

Voor het Regionaal Marketing Bureau Arnhem/Nijmegen heeft Infocaster een innovatieve VVV-site ontwikkeld. Binnen het concept worden alle VVV-partners uit de regio betrokken en op verschillende thema's ingedeeld. Zin in een dagje in deze prachtige regio? ...

Lees meer

Nieuwe interactieve website

In opdracht van MetaDecor heeft Infocaster de nieuwe website gerealiseerd. MetaDecor levert een andere kijk op gevelelementen, (gevel)beplating, hekwerken, balustrades en luifels voor utiliteit- en woningbouw. Daarbij vormt MetaDecor de verbinding tussen ...

Lees meer

Vastgoedproject Leidsche Rijn Centrum

Een online platform voor consument, retailer en woningzoekende in de omgeving van Utrecht (provincie), waarbij informatievoorziening de belangrijkste pijler is.Concept, design en realisatie van de website Leidsche Rijn Centrum.

Lees meer