Nieuwe website voor Royal Talens

'Een visuele beleving'

"De bezoeker binden aan Royal Talens door te inspireren en informeren op het gebied van 'fine art'." Dat is de doelstelling van Royal Talens voor hun nieuwe website. Infocaster heeft daartoe een prettig toegankelijke website gerealiseerd, samen met bureau Doorrood dat het design op zich nam.

Alle merken en producten van Royal Talens komen nu aan bod. Zo worden de werelden van onder andere de verfmerken Van Gogh, Rembrandt, Amsterdam, Cobra en Talens uitgelicht op de website. Ook de verkooppunten van de Royal Talens producten zijn eenvoudig te vinden dankzij de interactieve kaart op basis van Google Maps die Infocaster heeft ontwikkeld.

Meer nog dan de gemiddelde consument zijn de consumenten van Royal Talens visueel ingesteld. Doorrood heeft dit vertaald naar een website vol beleving, met een duidelijk navigeerbaar design.

De realisatie is verzorgd door Infocaster op basis van het Umbraco contentmanagementsysteem. Voor de nieuwe website zijn koppelingen gemaakt met externe databases. De database waar alle producten van de verschillende merken van Royal Talens in staan bijvoorbeeld. Deze producten worden vanuit die database ingeladen in de website, en met de juiste omschrijving, plaatjes en prijzen getoond.

Voor optimale toegankelijkheid in alle landen waar Royal Talens haar producten verkoopt, is de website beschikbaar in vijf talen.

Het eindresultaat is een beleving die past bij deze autoriteit op het gebied van verf en pastel. Kijk maar, op www.talens.com

Wederom een project waar Infocaster trots op is!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Remko Wijnbergen via 026 785 11 50.