Redesign website voor Kroymans

'Compleet en vernieuwend'

Kroymans is één van Nederlands beroemdste en meest tot de verbeelding sprekende importeurs van Aston Martin, Ferrari, Fisker en Jaguar. Een schitterende organisatie waar we al sinds 2009 mee samenwerken. De website van Kroymans hebben we in 2013 onder handen genomen, met een volledig nieuw design in een frisse stijl als resultaat.

De weergave van het complete aanbod aan pre-owned auto’s hebben we volledig aangepast en verbeterd. Wanneer een bezoeker een auto op de website aan het bekijken is, kan hij direct contact opnemen met de verkoper van die specifieke auto. Ook de weergave van de beelden bij een auto is geoptimaliseerd.

In de doorontwikkeling bleek daarnaast dat er behoefte was aan een webshop waar zowel klanten als geïnteresseerden van Kroymans items kunnen bestellen. Kroymans heeft veel mooie artikelen en verzamelobjecten die nu via de online wereld aan de man kunnen worden gebracht.

Bekijk het zelf op www.kroymans.nl

Het design en webdevelopment is verzorgd door Infocaster, uiteraard in overleg met Kroymans. Er is een koppeling gemaakt met de bestaande database van gebruikte auto’s. De website van Kroymans is ontwikkeld in Umbraco. Bij het live zetten van de nieuwe website hebben we rekening gehouden met de ranking van Kroymans in Google. De bestaande resultaten in de zoekmachines kunnen (door een gedegen URL-afvang) gewoon aangeklikt worden, waarna de bezoeker op de juiste pagina op de nieuwe website landt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Remko Wijnbergen via 026 785 11 50.

Andere cases waar we trots op zijn:

Promotie van Smoov

Bij een nieuwe app in de markt zetten hoort natuurlijk ook de nodige promotie. Daar kwam Infocaster in beeld. We ontwikkelden een website en zorgden voor de social-media-inzet.

Lees meer

Dock Four op social media

Dock Four: een nieuw merk op de Nederlandse interieurmarkt, met een een innovatief product: Stylepads. Flexibele wandpanelen die je zelf samenstelt. Dock Four is de bedenker, maar de consument is de ontwerper. Je kiest zelf de kleuren, materialen en maakt ...

Lees meer

Een Olympisch platform voor TeamNL

Een platform en app voor TeamNL, waar oranjefans alles van hun favoriete sporters kunnen volgen. Eén plek voor sporters, coaches, teams en fans in hun ‘Road to Rio'. Alles weten. Niks missen.

Lees meer

Redesign Liberation Route Europe

Een nieuwe, responsive online omgeving waar je alle informatie over de Liberation Route Europe kunt vinden en de route zelf kunt ervaren.

Lees meer