Holiday on Ice op Facebook

Internationale Facebookpromotie van twee Holiday on Ice-shows

Holiday on Ice is een internationale schaatsshowproducent, die al meer dan zeventig jaar over de hele wereld toert met ieder jaar een gloednieuwe show.

Infocaster is al lange tijd betrokken bij Holiday on Ice en Stage Entertainment (we bouwden ook de website) en mag voor de twee huidige shows de promotie via Facebook doen! Een campagne waarbij relevantie het sleutelwoord is.

282 posts

De twee shows spelen in totaal in 47 steden in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Engeland. Om de inwoners van al die steden te laten weten dat Holiday on Ice naar ze toekomt, hebben we contentpakketten samengesteld die voor iedere stad inzetbaar zijn. Wel zo effectief!

Van aankondigingen en countdown-posts tot timelapse-video’s van de opbouw van het decor, behind-the-scenes-materiaal en video’s met stukjes uit de daadwerkelijke show voor de fans die er niet bij konden zijn. Allemaal getarget op de stad waar die show op dat moment speelt. En dat 47 keer! You do the math ;-).

Advertenties

Naast al die organische posts per stad, wordt ook ingezet op advertising om meer awareness te creëren voor Holiday on Ice in de landen en steden waar de shows naartoe komen. Ieder keer als een show een stad verlaat, wordt deze stad uit de targetting van de advertentie(s) gehaald. Alles om relevant te blijven.

Het resultaat

Wat dat oplevert?

  • In totaal zijn er 282 organische posts gemaakt voor de promotie van de Passion en Believe. Met allemaal een hoge relevantie door specifieke targetting op de steden waar de shows spelen.
  • De betrokkenheid op de organische posts is hoog met een gemiddelde engagement rate van 10%.
  • Met de organische posts en advertenties zijn in de eerste drie maanden ruim 1,2 miljoen mensen bereikt.
  • De fanbase is in de campagneperiode gestegen van 21.000 naar ruim 55 fans.

Wil je ook deze mooie resultaten voor jou social accounts behalen, bel ons dan snel en vraag naar onze social media specialis Milou.

Andere cases waar we trots op zijn:

Liberation Route website voor Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen

In opdracht van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen ontwikkelde Infocaster de website Liberationroute.com. Deze website is één van de vele samenwerkingen tussen Infocaster en het RBTKan om bezoekers op een actieve manier kennis te maken ...

Lees meer

Orang Oetan Apenheul

"Orang-oetan Amos heeft zich ontwikkeld tot een echte koning. Van een puberjongetje is hij uitgegroeid tot een stoere kerel met een heuse baard. Hij heeft armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek. Amos mag met recht de titel ‘koning’ dragen.

Lees meer

Dock Four op social media

Dock Four: een nieuw merk op de Nederlandse interieurmarkt, met een een innovatief product: Stylepads. Flexibele wandpanelen die je zelf samenstelt. Dock Four is de bedenker, maar de consument is de ontwerper. Je kiest zelf de kleuren, materialen en maakt ...

Lees meer

Burgers' Zoo

Een fantastisch dierenpark, al meer dan 100 jaar, dat is Koninklijke Burgers’ Zoo. Met jaarlijks bijna anderhalf miljoen bezoekers. Infocaster heeft, als vaste partner van Burgers’ Zoo, het nieuwe burgerszoo.nl en de eerste Apple TV app voor dierentuinen gemaakt.

Lees meer