Cases

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale (responsive) website, webapplicatie, smartphone app of de beste manier van communiceren op social media. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen. Er kan vaak al veel bereikt worden door bedrijven te wijzen op eenvoudige aanpassingen in de organisatie en in hun huidige website. Of door een standaardmogelijkheid uit de markt toe te voegen. Alles voor rendement voor de opdrachtgever.

En als blijkt dat de ideale oplossing een toepassing is die Infocaster kan bouwen, dan helpen we natuurlijk al te graag bij de ontwikkeling en realisatie. Om wanneer het af is, dit trots op onze website te laten zien.

Een Olympisch platform voor TeamNL

Een Olympisch platform voor TeamNL

Een platform en app voor TeamNL, waar oranjefans alles van hun favoriete sporters kunnen volgen. Eén plek voor sporters, coaches, teams en fans in hun ‘Road to Rio'. Alles weten. Niks missen.

Lees meer
Sport.nl voor NOC*NSF

Sport.nl voor NOC*NSF

Voor NOC*NSF hebben we een interactief sportplatform ontwikkeld: Sport.nl. Hét platform voor alle sporters in Nederland. Van fanatiekelingen tot mensen die af en toe sporten en van voetballers tot boogschutters of tennissers en zwemmers. Op Sport.nl ...

Lees meer
Let's make the internet brighter

Let's make the internet brighter

We kunnen hier natuurlijk flashy teksten neerzetten als ‘we zijn het leukste, meest hightech, en gezelligste bedrijf van Nederland, al dan niet de wereld’. Maar dat zijn we niet. We zijn wel anders, open minded, getalenteerd en beetje geekie. En vernieuwend, ...

Lees meer
Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Een fantastisch dierenpark, al meer dan 100 jaar, dat is Koninklijke Burgers’ Zoo. Met jaarlijks bijna anderhalf miljoen bezoekers. Infocaster heeft, als vaste partner van Burgers’ Zoo, het nieuwe burgerszoo.nl en de eerste Apple TV app voor dierentuinen gemaakt.

Lees meer
Nieuwe website voor Apenheul

Nieuwe website voor Apenheul

Infocaster heeft al voor veel verschillende partijen in de toeristische sector ontwikkeld. Apenheul is de tweede dierentuin waar we een website voor hebben gemaakt. En wát voor website. Of het nu gaat om een potentiële bezoeker, een seizoenskaarthouder, ...

Lees meer
My name is Tom

My name is Tom

Voor Jongbloed Educatief heeft Infocaster 'My name is Tom' opgeleverd, zowel het design als de techniek. 'My name is Tom' is een digitale leeromgeving voor leerlingen van groep 4 tot 8 op de basisschool.

Lees meer
Orang Oetan Apenheul

Orang Oetan Apenheul

"Orang-oetan Amos heeft zich ontwikkeld tot een echte koning. Van een puberjongetje is hij uitgegroeid tot een stoere kerel met een heuse baard. Hij heeft armen als bielsen en aan okselhaar geen gebrek. Amos mag met recht de titel ‘koning’ dragen.

Lees meer
Responsive website voor Openbaar Laden

Responsive website voor Openbaar Laden

Voor Allego, voorheen Alliander Mobility Services, maakten we de website Openbaar Laden. Een platform waarop twee doelgroepen worden bediend: de e-rijder die op zoek is naar een openbare laadpaal en de gemeente die vragen heeft over het plaatsen van openbare laadpalen.

Lees meer