Let's make the internet brighter

Er kan zoveel, wij kunnen zoveel. We helpen je bij webontwikkelingen die je wilt ‘omdat het hoort’. Liever nog gaan we verder en voorzien we je van de relevantst mogelijke oplossingen, ideeën en services.

Lees meer

Cases, samen op zoek naar de ideale oplossing.

Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. Het klinkt misschien wat gek, maar wij hebben regelmatig potentiële opdrachtgevers geholpen door juist geen nieuwe website te bouwen.

Lees meer

Werken bij, we zijn geen 'one man show'.

We vinden namelijk niets mooier dan in een team op elkaar te bouwen. Een team dat zo uitgebalanceerd is, dat jouw zwakheden andermans kracht zijn, en omgekeerd natuurlijk evenzeer.

Lees meer

Wat doen we, waarom en voor wie?

Samen oplossingen bedenken, met als resultaat een nieuwe website. Of niet. Kijken naar wat nodig is. Wanneer je ook met eenvoudige aanpassingen al geholpen bent. We gaan niet bouwen om te bouwen.

Lees meer

Mobile

Als één van de eerste webbouwers adviseerden we onze klanten om zo veel mogelijk sites en applicaties geschikt te maken voor mobiele apparaten. Omdat bezoekers er vanuit gaan dat ze de informatie altijd en overal kunnen raadplegen.

Lees meer

Social Media

Social media hebben een unieke eigenschap, die voor organisaties kansen biedt: je kunt direct in dialoog gaan en hierdoor de verbinding aangaan met klanten. Zonde om te laten liggen, vinden wij.

Lees meer

Websites

Een website maken moeilijk? Nee, dat is het niet. In een paar tellen heb je iets online staan. Maar een website maken die past bij de processen van een organisatie die óók nog rendeert, is een stuk uitdagender en complex.

Lees meer

Online strategie

Anno nu is een bedrijfs- of marketingstrategie zonder online-strategie geen volwaardige strategie. Daarom denken we bij Infocaster goed na over het verhaal dat je wilt vertellen.

Lees meer

Voor wie doen we dat en wat zeggen deze klanten over ons?

Apenheul over Infocaster

'Wat ik leuk vind aan Infocaster? Het is een flexibele, enthousiaste club. Oprecht en ze denken mee. Ze leveren mooie, doordachte projecten, volgens planning en tegen reële kosten. Het informele karakter past bij onze Apenheul-cultuur, dat maakt onze ...

Lees meer

a.s.r. verzekeringen over Infocaster

Een man een man, een woord een woord. Die uitdrukking past goed bij Infocaster. Ze doen wat ze zeggen en doen dat meestal op een heel eigentijdse manier. Zelden horen we dat iets niet kan. Ze voelen zich oprecht betrokken bij een project en verzinnen ...

Lees meer

RBT KAN over Infocaster

Een ontzettend enthousiaste club, erg vernieuwend en altijd klaar om je te helpen bij problemen. Ik kan niet anders zeggen. Wij vertellen wat we willen en vervolgens komen zij met een oplossing. En vaak zelfs nog net even beter dan wat wij in gedachten ...

Lees meer

Burgers' Zoo over Infocaster

Burgers' Zoo en Infocaster zijn al jaren aan elkaar verbonden. Lees op onze referentiepagina de ervaringen van Burgers' Zoo met Infocaster, geschreven door Tim Lammers

Lees meer